Booking menu

Selected offer: Shape Up Escape

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Shape Up Escape

From 4 990 NOK

Per guest

 

Vi fortjener alle å "rømme" fra hverdagskaoset en gang i blant! Har du en travel hverdag? Har du ikke tatt fri på en stund? Dette eventet er for alle dere fantastiske kvinner der ute som vil trene, spise, le og NYTE. Trenger du et avbrekk fra hverdagen med unger eller mye jobb – så er dette eventet for deg! Dette vil du ikke gå glipp av! Kom alene eller sammen med venninnegjengen og bo på fantastiske Fyri Resort i Hemsedal som tilbyr høyfjellsluksus du lever lenge på.

 

Sammen med Norges störste treningsblad Shape Up og Fyri resort skal du få inspirerende, energiske og motiverende instruktører med et nøye utvalg av timer som garanterer at du blir svett, men også at du sitter igjen med godfølelsen og masse overskudd i banken med yoga og andre timer med senket puls.


Fredag kveld samles vi alle til aperitiff, mingling, velkomsttale og to retters middag. Lørdag kveld rundes kvelden av med en festlig treretters middag og stand up. Velkommen!

 

For mer info les her: https://fyriresort.com/shape-up-escape/

 

Info om Shape Up:
Shape Up er et treningsunivers som strekker seg over flere flater; magasin, podcaster, events og en instagram med inspirerende innhold. I et hav av informasjon om trening, helse og kosthold er Shape Up-universet en sunn motvekt. Shape Up sin ambisjon er å oppfordre til en balansert livsstil med rom for trening og sunn mat, men også sjokolade og avslapning. Shape Up ønsker å vise at god helse ikke nødvendigvis er synonymt med en kropp med lav fettprosent.


Shape Up appellerer både til den hardbarka treningsentusiasten og til den personen som ønsker å komme i gang med trening samt holde seg i god fysisk i en sunn og balansert hverdag. Shape Up universet favner alle som vil ha treningsglede i sin hverdag, uansett utgangspunkt og målsetting! Her har du muligheten til å være en del av et felleskap med rom for alle.

 

Valid days for arrival: Fri

 

Package includes

  Training session with Shape Up
  Apéritif
  2 retters middag
  Breakfast
  Entry to Pool Club 10-12 am
  Smoothie
  Lunch
  Energy boost snack
  Three-course dinner
  Packed lunch

 

You might also be interested in

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Shape Up Escape . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code