Booking menu

Selected offer: Yoga & Hike 15-18/6

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Yoga & Hike 15-18/6

From 4 999 NOK

Per guest

 

Bli med på en avslappende langhelg i Hemsedals fjellheim!
Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene opp med ny energi i Hemsedals vakre fjellheim. 15.-18. juni inviterer vi til et unikt treningsarrangement, der vi kombinerer hyggelige yogaøkter med fotturer og overnatting på fantastiske FÝRI resort. Storslått natur, sunn trening, god mat og drikke, avslapping i pool club og god søvn i komfortable senger – hva mer kan man ønske seg?

 

Hva er inkludert i Yoga & Hike?

  • 3 netter med frokost
  • Middag fredag og lørdag
  • Yogaklasser & meditasjoner
  • Fotturer med lunsjpakker og guide
  • Pool Club & prøve-på Aqua Yoga

 

 

Instruktør:

Maria Cerboni – Corpo By Cerboni
Tusenvis av mennesker rundt om i verden har praktisert Marias yoga og de som aldri før har prøvd yoga synes det er deilig å kunne kjenne på hvor enkelt der er å praktisere yoga, selv om de ikke trodde det tidligere.

 

I løpet av flere år har Maria planlagt yogareiser og ulike yogakonsepter på hoteller og reisebyråer rundt omkring i verden og i Sverige. Hun grunnla Aqua Yoga Sweden, er medgrunnlegger av Board Yoga Sweden og organiserer workshops, begivenheter og opplæring i hele Sverige. Maria utforsker stadig nye muligheter for måter hun kan hjelpe andre med å oppnå sine mål på og hun tar kroppsbevegelser og meditasjon videre til ulike nivåer. I mange år har Maria også undervist i yoga, utendørs, året rundt uansett vær og deler også konseptet: Sinnenas oppdagelsesferd!

 

 

Valid days for arrival: Thu

 

Package includes

  Yoga & vandringsturer med Corpo
  Breakfast
  Packed lunch
  2 retters middag
  Busstransport
  Inngang till Pool Club
  Smoothie

 

You might also be interested in

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Yoga & Hike 15-18/6 . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code