Bokningsmeny

Valt erbjudande: Yoga & Hike 15-18/6

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Yoga & Hike 15-18/6

Från 4 999 NOK

Per gäst

 

Bli med på en avslappende langhelg i Hemsedals fjellheim!
Ta en pause fra hverdagen og lad batteriene opp med ny energi i Hemsedals vakre fjellheim. 15.-18. juni inviterer vi til et unikt treningsarrangement, der vi kombinerer hyggelige yogaøkter med fotturer og overnatting på fantastiske FÝRI resort. Storslått natur, sunn trening, god mat og drikke, avslapping i pool club og god søvn i komfortable senger – hva mer kan man ønske seg?

 

Hva er inkludert i Yoga & Hike?

  • 3 netter med frokost
  • Middag fredag og lørdag
  • Yogaklasser & meditasjoner
  • Fotturer med lunsjpakker og guide
  • Pool Club & prøve-på Aqua Yoga

 

 

Instruktør:

Maria Cerboni – Corpo By Cerboni
Tusenvis av mennesker rundt om i verden har praktisert Marias yoga og de som aldri før har prøvd yoga synes det er deilig å kunne kjenne på hvor enkelt der er å praktisere yoga, selv om de ikke trodde det tidligere.

 

I løpet av flere år har Maria planlagt yogareiser og ulike yogakonsepter på hoteller og reisebyråer rundt omkring i verden og i Sverige. Hun grunnla Aqua Yoga Sweden, er medgrunnlegger av Board Yoga Sweden og organiserer workshops, begivenheter og opplæring i hele Sverige. Maria utforsker stadig nye muligheter for måter hun kan hjelpe andre med å oppnå sine mål på og hun tar kroppsbevegelser og meditasjon videre til ulike nivåer. I mange år har Maria også undervist i yoga, utendørs, året rundt uansett vær og deler også konseptet: Sinnenas oppdagelsesferd!

 

 

Möjliga ankomstdagar: tor

 

Paketet inkluderar

  Yoga & vandringsturer med Corpo
  Frukost
  Matpakke
  2 retters middag
  Busstransport
  Inngang till Pool Club
  Smoothie

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Yoga & Hike 15-18/6. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod