Bestillingsmeny

Valgt tilbud: Ski & Yoga 10-12/3 og 21-23/4

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Ski & Yoga 10-12/3 og 21-23/4

Fra 7 650 NOK

Per gjest

 

Velkommen til en luksuriøs helg med Yoga og guidet off-piste på Hemsedals vakreste feriested.

Her får du En uforglemmelig helg arrangert av en av Norges mest populære yogalærere og et skieventyr guidet av Hemsedals to mest kjente skiguider. Velg mellom 10.-12. mars eller 21.-23. april. 

 

Ved ankomst vil du bli ønsket velkommen med en goodie bag, og får litt tid til å få skiutstyret i orden før du blir med på vår første Yoga-time. Rebecca vil guide deg gjennom de første seriene (med modifikasjoner for nybegynnere). Etter Gavasana Yoga får du servert en smoothie mens vi gjennomgår spørsmål/detaljer.

Deretter skal vi nyte en deilig middag og en Yoga Nidra-meditasjon kl. 21:30 for dem som ønsker litt ekstra avslapning før sengetid.

Lørdag morgen 1,5 time Yoga workshop før frokost. Kl. 11.00 møter vi guidene, og har en kort introduksjon før vi legger ut på vår guidede skitur. To guider slik at vi kan ha to grupper avhengig av nivåene. Vi tar med ferdiglaget lunsj og snacks på turen.

Når vi er tilbake, nyter vi et glass champagne og slapper av i Pool Club, eller kanskje spiller litt shuffle board. Etter middagen lørdag kveld er der mulighet for sosialt samvær eller avkobling.

Søndag morgen møtes vi for froskost og spørsmål en gang til før utsjekking.

 

Pakken inkluderer:

  • 2 netter på Fyri
  • alle måltider (fredag: middag, lørdag: frokost, lunsj og middag, søndag:frokost).
  • Alle yogatimer og guided skitur
  • Smoothie på fredag etter yogatimen
  • Et glass champagne eller alkoholfri drikke lørdag etter skituren
  • Inngang til Pool Club lørdag ettermiddag
  • Goodie bag ved ankomst

 

 

Rebecca Loos er sertifisert Yoga Alliance Teacher (E-RYT® 200, RYT® 500).

Hun flyttet fra London til Norge i 2009, og la bak seg sitt glamorøse kjendisliv og la ut på en ny reise da hun ble mor, begynte yoga og ble opptatt av naturen. I 2017 ble hun sertifisert yogalærer og har undervist siden. Rebecca underviser live online klasser hver uke med NAARDIC, og avslappende klasser og Yoga Nidra meditasjoner på Puro Yoga i Oslo.

 

Skiguider:

Per-Ola Siem har 25 års erfaring med undervisning i skredsikkerhet, redning i fjellet og skiteknikk. Han er ISIA godkjent, internasjonal skiinstruktør. Han jobber deltid for skipatruljen i Hemsedal Skisenter. Hans lidenskap er fjellet sommer som vinter med hovedvekt på ski og klatring.

 

Sven Christjar Skaiaa er lege og IFMGA fjellguide. Han jobber ombord i et redningshelikopter, og finner balanse i sine to lidenskaper, medisin og fjellklatring. Han har bodd i Hemsedal siden 2005 og gleder seg over å finne nye ruter, stier og skiløyper hele tiden.

 

Gyldige dager for ankomst: fre.

 

Pakken inkluderer

  Ski & Yoga
  Program med Yoga instrukør og guider til topptur
  Frokost
  Smoothie
  Aperetif
  2 retters middag
  Matpakke
  Glass champagne
  Inngang till Pool Club
  3-retters middag fra 18.30

 

Du er kanskje også interessert i

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for Ski & Yoga 10-12/3 og 21-23/4 . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall rom og gjester:
Kampanje- eller agentkode